Online playlist

doggfather's

doggfather's

(beszámoló) THE SERIAL KILLERS (Xzibit & B-Real & Demrick) @ Budapest Park

2014. szeptember 15. - doggfather

Simán az év bulija, még úgy is, hogy végig szakadt az eső.

 facebook_event_583668185076475.jpg

Tegnap este megvolt a Serial Killers koncert a Budapest Parkban, sikerült eljutni, és sikerült bőrig ázni.

A Parkról volt már szó korábban Everlast meg KRS-One kapcsán, így nem újdonság, hogy kedvelem a helyet, de mostanra oda jutott, hogy az egyik kedvenc buli helyemmé vált, de szabadtéri rendezvényekhez mindenképpen. A technika jó, a hely könnyen megközelíthető, kellően tágas, nincs csúszás sose.

Ezek mind tegnap is megvoltak, valamivel háromnegyed nyolc után értünk oda, a Hősök már javában tolták a szettjüket, az eső pedig már esett („nem vagyunk cukorból”, de azért sikerült bőrig ázni annak, akinek nem volt esőkabátja). Nem szoktam dicsérni a magyar előadókat, de azt mindenképpen el kell ismerni, hogy volt bennük annyi önkritika, hogy maguk is felismerték, hogy nem ők a tökéletes választás egy ilyen koncert elé elő zenekarnak. Mindegy is, a közönségnek tetszettek, bár a fél házhoz is kellett volna még jócskán látogató. Valamivel nyolc óra után lementek a színpadról, és rövid hangolás és átállás után pontban fél kilenckor kezdett a Serial Killers. A három tag mellé dj is jött, egészen pontosan Julio G, aki ugye a Cypress Hill-el is mindig turnézik, és akit nem kell bemutatni valószínűleg senkinek, elég híres, sőt legendás Los Angeles-i rádiós dj.

A 75 perces buli fergeteges hangulatban telt, a közönség nagyon vevő volt mindenre, ismerték a számokat, jól reagáltak az előadókra. Maga a koncert legalább egyharmadában (vagy kicsit többen is) Cypress Hil volt egyébként, a másik kétharmad Xzibit és Serial Killers számokat tartalmazott. B-Real (aki nagyon le van fogyva, úgy néz ki, mint karrierje kezdetén fiatalkorában) szinte minden lemezről tolt slágert, Xzibit a Restless korszakából a híresebbeket, Demrick pedig nagyon jól kiszolgálta mind a két társát, de tudta, hogy ő nem rúghat labdába se ismertség, se kedveltség szempontjából, és ennek megfelelően „mozgott” végig. A közös mixtape-ről is eltolták az összes klippes nótát, de amúgy a lemez fele kábé lement. Volt egy 5 perces „dj szett” is mikor Julio G karcolt a végén B-Real is csatlakozott és egy mókás kis bemutatót tartottak.

Úgy tűnt, hogy ők is jól érezték magukat, nagyon jól esett nekik, hogy az eső ellenére elmentünk, ezt többször ki is hangsúlyozták.

„Örökké nem eshet”, de egy koncert hosszúságában simán, ez volt az egyetlen negatívum, de erről ugye senki nem tehet. Soha rosszabb koncertet senkinek, remélem, jönnek még így hárman is akár, de szólóban is. Ahogy a bevezetőben írtam, eddig az év bulija.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogg-n-roll.blog.hu/api/trackback/id/tr46664097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása