Online playlist

doggfather's

doggfather's

KRS-One koncert 2013-Beszámoló

2013. július 13. - doggfather

40 év hiphop történelem 40 percben

A hely: nagyon jó választás a budapest park, tágas, szellős, nyárestére kiváló! én mondjuk egyébként is szeretem a szabadtéri fellépéseket, így még kevésbé érezni a cigifüstöt.

Mercsandájsz nem volt, ezt nehezményeztük. A crazy styleos gyártmányú polók nem számítanak szerintem, azok nem hivatalosan csak ott vannak...

Buli: Elméletileg egész napos volt a rendezvény, mikor este hatkor odaértünk igen halovány volt a felhozatal vagy 2-3 graffitis, meg 1-2 dj és 1 break-es próbált gyerekeket tanítgatni, szóval halvány volt, de azt ígérték, hogy este 8as kezdés lesz ami nem hangzott rosszul. Addig meg chillin a "teraszon", volt ülőhely ez sokat dobott a rendezvényen, hogy ne kellett végig álldogálni.

Végül is csak negyven perces volt a csúszás, ami honi viszonylatban igen szép, sőt, szinte semminek mondható és jött KRS aki a beállást is már nagyon jól freestyle, meg hangulatépítéssel végezte, aztán vagy 10 percet volt a színpadon összesen, és lejött a közönség közé, ott tolta el a maradék 30 percet így volt összesen 40 percnyi a show, de az aranyat ért. Volt tanítás, hiphoptöri, klasszikusok, meg megemlékezés az "elment katonákról". A végére dedikálást ígértek, vártunk is rá egy órát, de aztán ez (állítólag) elmaradt.

Közönség: nagyon jó közönség volt, igazi rajongók ez látszott rajtuk. A magyar rap olyan amilyen, de a b-boy-ok nagyon ott vannak, ez a videón is látszik szerintem.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogg-n-roll.blog.hu/api/trackback/id/tr195402086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása