Online playlist

doggfather's

doggfather's

(beszámoló) Chali 2Na & Krafty Kuts - Superheroes Tour @ Pécsi Est

2019. november 30. - doggfather

Maga a nagybetűs HIP HOP ESEMÉNY!

 ekjupqoxyayubst.jpg

Tegnap este Krufty Kuts és Chali 2na bevették Pécs városát, legalábbis a Pécsi Est Cafét mindenképpen.

Pécs. Gyönyörű város, nagyon erős hip hop élettel, és, mint kiderült, mert először voltam, egy nagyon hangulatos hellyel, mert a pécsi Est Café az egyik legjobb klub ahol valaha megfordultam (na nem, mintha ez olyan nagyon sok szám lenne, de akkor is).

A közönség. Mindenki imádta a bulit, volt pár zavaróan részeg, de még éppen az elviselhető határon belül. Nem voltunk sokan, jó, ha 150-200 ember befér, de teltház volt biztosan. Vették a fellépőket, buliztak, tolták vissza az energiát, jó kis hallgatóság volt.

Mercs semmi, Chali mondta is, hogy sorry ez az utolsó (igazából utolsó előtti) állomása a turnénak, minden elfogyott.

A fellépés maga. Az egész a régi (10+ évvel ezelőtti) rapbulik hangulatát adta már kezdetektől, ugyanis az előzenekar a Karcosok Klubja (Dj Span, DJ Q-Cee) rögtön félórás csúszással indítottak az egyébként is késői (vagy korai, ahogy vesszük) időponthoz képest is, és nem 23:30-kor, hanem éjfélkor léptek színpadra, és toltak nagyon nagy energiával egy laza órás szettet, de nagyon magabiztosan, erősen. Nem is emlékszem mikor hallottam utoljára magyar dj, sőt csapat ilyen jó szettjét.

01:10 volt mire a klasszikus DJ/MC páros elfoglalta a helyét, és le se mentek egészen 02:45-ig, másfél órát játszottak tisztán.

És az az igazi, klasszikus buli volt, ahol a dj olyan zenét tol, amire szórakozni lehet, őt segíti, egészíti ki az MC, eredeti szerepében a buli fokozása, a közönség hevítése és nem a maga sztároltatásával elfoglalva.

Volt a friss lemezről persze több nóta, Jurassic 5 klasszikus, pár tribute nóta, nem kevés olyan, ami nem rap alapvetően, de 2na simán szövegelt rá. Végig közvetlenek voltak mind a ketten, és látszott, hogy összeszokott páros ők már. Krafty nagyon profi DJ, Chali pedig rutinos, tapasztalt MC, akik tudják, érzik a közönséget.

A végén mindketten maradtak, fénykép, pár kedves szó, és eljöttünk.

Az idei év rapbulija volt számomra egyértelműen.

ekmtjs2wwaugfwk.jpg

ekmpzwpwoaaqfrq.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dogg-n-roll.blog.hu/api/trackback/id/tr1315331990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása