Online playlist

doggfather's

doggfather's

(beszámoló) EVIDENCE @ G3 Klub, Budapest

2015. július 16. - doggfather

Korai kezdés mi? „Ez finom lesz, olyat még nem ettem.”

11223989_979199972131919_8579441440874702872_o.jpg

Hát most se fogsz barátom...

A jegyen, a rendezvény oldalán, mindenhol azt hirdették, hogy korai kezdés lesz ezért (ismét) időben érkeztünk.

21.30-ra ott is voltunk, de ekkor ismét elsőként érkeztünk, de legalábbis nem volt a helyen tucatnyinál több ember. A buli helyszíne a G3 Klub volt, a Király utcában, most voltam először, a hely nagyon tetszett. Egy ilyen, sajnos csak csekély érdeklődést kiváltó, rendezvényre kiváló. Az a 100-150 ember, aki eljött látott, hallott mindent kényelmesen elfért. A technika viszont nagyon gyenge volt, konkrétan minden második számnál ütögette Evidence a mikrofont, mert valami baj volt vele. Nem is értem, hogy egy klub 2015-ben hogy engedheti ezt meg magának, mikor a buli helyek, főleg Pesten egymás „sarkára lépnek” annyian vannak.

A közönség ellenben nagyon jó volt. Hiába voltunk viszonylag kevesen (ezt a fellépő meg is jegyezte) mindenki nagyon lelkes volt és élvezte az estét. A szövegeket végigtolta a közönség jó része, nem csak a refréneket, sorokat, de komplett nótákat is.

p7150024.JPG

Szóval fél tízkor érkeztünk, ekkor Kool Kasko már fenn volt és melegített és azt kell, mondjam, hogy nagyon jól. Magyar rap bulihoz, magyar warm up dj-hez képest pedig kiválóan. Hallottunk zenéket az új Czarface lemezről, de játszott La Coka Nostrát is nem csak a kötelező honi melegítőzenéket. Mikor Kazub csatlakozott mellé a doboknál akkor muszáj volt figyelni, mert ilyet nem sokszor látni.

Mercs is volt, póló és sapka, sajnos cd nem, pedig egy Step Bros-nak örültem volna, még nem vettem meg.

Mindösszesen egy órás késéssel a kiírthoz képest 22.30-kor színpadra lépett Mr. Slow Flow maga. Egyedül jött, mindössze egy dj-t hozott magával, side sehol, de nem is kellett. A dj-je meglepően profi volt (láttunk már sokkal rosszabbakat sajnos) a háttérben pakolt, kevert, mixelt, de egy pillanatra se próbált show-t lopni. Volt az elején egy kis félreértés az tisztán látszott a dalok sorrendjével, de azt is megoldották gyorsan.

ckbas-9ucaad3zx.jpg

Ev játszott mindét lemezéről, Dilated dalokat is, tiszteletadás „csak” Guru előtt volt a kedvenc mc-je előtt, illetve MCA-t említette még a Beastie Boys-ból. 55 percet töltött, de az végig csupa lelkesedés, és zenélés. Nem voltak fölösleges közönség ugráltatások 5 percenként csak zene zene után. Tetszett neki a közönség, valakit fel is hívott, aki egy számot elrappelt vele, szinte hibátlanul. Mondta is, hogy szar volt a kedve, de a közönség most nagyon felhúzta. Hogy ez mennyire volt pr és mennyire igaz azt nem tudom, de mindenesetre úgy nézett ki, mint aki jól érzi magát.

Mikor lement a színpadról 3 perc alatt kiürült a hely. Volt egy gyenge próbálkozás a vissza tapsra, de hamar feladta a közönség. Mondom nem elég, hogy feladta, de a helyet is elhagyták azonnal. Oké, hogy munkanap, meg majdnem éjfél, de az ember azt hitte, hogy tűz van, hogy ilyen gyorsan kiürült a hely.

Mi maradtunk hátha kijön, a délutáni dedikálásra ugyanis nem mentünk fel. Hát szerencsénk volt, nem egészen tíz perc múlva már kettesével beengedtek minket a backstage-be, de ez is csak 3-4 párig ment aztán Evidence kijött és fotózkodott, beszélgetett. Nagyon rendes volt, egy srácnak szólt, hogy lőjenek új képet, mert éppen pislogott és csuka volt a szeme.

cka-gckw8aazqsc.jpg

Elkészült a kép, dedikálta a cd-m, mi is elindultunk haza.

cka-fwvwuaafgpu.jpg

Mindent összevetve nagyon jó buli volt okés hellyel, lelkes közönséggel, és egy igazi, de tényleg nagybetűs IGAZI MC-vel aki tudja, hogy miről is szól a hip hop.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogg-n-roll.blog.hu/api/trackback/id/tr307621424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása