Online playlist

doggfather's

doggfather's

(show) The Violent Voices Tour - Sick Jacken, Slaine, Danny Diablo @ Budapest

2015. június 02. - doggfather

the-psycho-shop-violent-voices-tour-2015-1.jpg

"A hiphopzene igazi nagyágyúi érkeznek a Dürer Kert nagytermébe: a keleti és nyugati parti rap is a repertoáron lesz ezen a különleges estén. Sick Jacken (a legendás Psycho Realm frontembere) képviseli a Los Angeles-i napfényt és chicano kultúrát, megidézve a mindig napsütötte Kalifornia lowridereit, pálmafáit és könnyűvérű nőcskéit, no meg persze a széttetovált gengszter reppereket.

Slaine a La Coka Nostra oszlopos tagja (és egyre inkább hollywoodi karriert befutó filmcsillag), idézi meg Boston és az igazi hamisíthatatlan, dühös keleti parti rap világát és életérzést.

Hozzájuk csatlakozik Danny Diablo, aki a New York-i hardcore-punk-rap jeles képviselőjeként hozza ennek a hibrid zenei stílusnak sava-borsát. Három világ találkozása egy fergeteges este!"

Jegyek, további infó a helyszín oldalán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dogg-n-roll.blog.hu/api/trackback/id/tr497492738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása