Online playlist

doggfather's

doggfather's

(beszámoló) CNN aka Capone -N- Noreaga @ Corvintető; Budapest

2014. október 24. - doggfather

CNN! Rendkívüli hírek! Budapest

CNN.jpg

 

1 mc és 1 dj (2 mc és 1 dj jobb lett volna egy kicsit azért...)


Nah megvolt a buli tegnap és azt kell mondjam, hogy a pénzt simán megérte, egy korrekt fellépés volt egy nem kicsit túlmozgásos dj-vel, egy nagyon jó Capone-val, és sajnos egy kicsit enervált/beteg Noreaga-val.



Mivel a bulit az ország legkitartóbb amatőr partiszervezője (igen Nadír az) hozta tető alá így a csúszás garantált volt, de hozzá képest alig egy órácska lett a végére.

Valamivel este tíz után értem a Corvintetőre ahol eddig még nem jártam, és ha nem lesz muszáj ezután se fogok, mert valami borzasztó egy hely. Olyan romkocsma, lebontásra vagy felújításra váró gyárépület kombó fílingje van, de az egész atmoszférája egyáltalán nem a romantikus hangulatot hordozza hanem az elborzadásét. Szóval a hely olyan amilyen, szegény ember ne válogasson, de, hogy a hangosítás is botrányos volt az már kicsit több, mint egy egy hulló vakolat, vagy összefirkált budi. Így azt kell mondja, hogy a szokásos buli "szentháromságom" a hely-közönség-fellépő hármasból kapásból rosszul kezdett az este, de azért még reméltem, hogy kiforrja magát.

Nem tudom, hogy hányan férnek be, a bulin is jóindulattal félház volt, szerintem nem több, mint 200 ember, de az a 200 igazi rajongó volt, szóval a közönségre egy rossz szava senkinek nem lehet, de ezt a fellépők is érezték úgy tűnt.

A magyar fellépőket szokás szerint hagyjuk és 5 perccel éjjel egy előtt a CNN dj-je a pult mögé lépett és 10 perc alatt olyan New Yorki warm up-ot csinált, hogy abból tanulnia lehetett (volna) az összes honi lemezpörgetőnek. Mikor ez megtörtént azt hittem a DMX dj eset után ismét kapunk egy nagyon belevaló koncert dj-t, de sajnos később kiderült, hogy nem.

Könnyen ki lehet számolni, hogy mikor lépett fel Capone és N.O.R.E. a színpadra ahol egy órát szórakoztattak bennünket igen magas színvonalon. Legalábbis Capone ő nagyon élvezte és csinálta a showt, Noreaga néha hátrament a dj pult mögé leült, pihent(?) illetve egyszer még a telefonját is nyomkodta úgy vettem észre. Főleg az első lemezről toltak, de volt szóló nótája mindkettejüknek is. És most itt kell kifejteni a dj kérdést. A csávó túlmozgásos volt, rendszeresen előrejött és eltolt 1-2 verzét sokszor NORE vagy Capone HELYETT akik szintén ott voltak. Ha Tragedy részeit rappelte volna azt mondom okés, de, hogy képes volt a buli több pontján elnyomni a sztárokat az nekem legalábbis, visszatetsző volt.

Az egy órás fellépés után Capone azonnal lejött fotózkodni, és állítólag a bulin végig ott maradtak. A dj elkezdte árulni a mercsandájszt ami turné pólót jelentett (ez egész jól nézett ki) és egy turné mixtape-et ami szégyen volt. Valami utolsó írott cd-re fénymásolt borítóval, de úgy nézett ki, mintha a fénymásolóból már fogyna a tinta. Egy magára csak kicsit adó magyar ug csapat SE adna ki ilyet a keze közül 2014-ben ingyen se, nemhogy pénzért.

Ahogy a bevezetőben írtam megérte elmenni rá, de ahogy Nadírt ismerjük (és ennyi pozitívuma biztosan van a csávónak) jönnek ők még Budapestre, reméljük akkor N.O.R.E. is jobban formában lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogg-n-roll.blog.hu/api/trackback/id/tr16810123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása