Online playlist

doggfather's

doggfather's

(beszámoló) Killah Priest, 2014.02.03. Kolor

2014. február 04. - doggfather

1.jpg

Wu nemzedék országa vagyunk ez már bizonyított tény...



Tegnap valamivel este 10 után érkeztünk a helyszínre (Budapest, Kolor, volt már itt esemény, kicsi, de hangulatos, pont elég egy ilyen hétfői rap-rendezvényhez, sajnos tegyük hozzá gyorsan), de, mint kiderült így is korán, mert még csak a dj-k KEZDTEK cirmogni, de bár ne tették volna. Ha volt a tegnapnak gyenge pontja azok a warm up dj-k voltak. Számoltam, eskü és 4 M.O.P. nóta is elhangzott, Method Man tolta egyedül is, meg Redman-nel is, és Redman is volt egyedül is. ODB-t "természetesen" nem lehetett kihagyni.
Most komolyan miért kell minden bulin mindig ugyan azt a 30 nótát leadni melegítésnek?!

Éjfél után a Kilakikitt lépett színpadra eltolták a kötelező félórájukat maradjunk ennyiben...

Hajnali(?) egy óra előtt 5 perccel érkezett Killah Priest és 40, azaz negyven percet tolt összesen. Abban a negyven percben volt saját régi, saját új, és sok Wu-Tang, sőt szerintem túl sok is volt a Wu. Olyan érzésem volt végig, hogy valamelyik Clan tag eljött, hozta magával Priest-et side-nak és folyamatosan melegítené a közönséget. Nem volt igazán rossz, de egy önálló karrierrel rendelkező fellépő lehetett volna önállóbb is. Előfordult, hogy saját nótáknak az lett a refrénje, hogy Wu-Tang Clan ain't nothin to fuck with(?!?!?!). Ha egy Streetlife csinálta volna ezt azt mondom ok, csak, hogy Wu-n "belül" maradjunk. De itt kicsit kevésnek éreztem, olyan közepes volt a fellépés azt kell mondjam. Volt persze, kötelező megemlékezés (Big Pun, 2Pac, BIG, ODB) tolt freestyle-t is azok jók voltak.

És hogy miért is vagyunk Wu nemzedék országa?! Mert a közönség ilyen hangulatban nem volt nem is emlékszem melyik buli óta. Hihetetlen, hogy nálunk annyira csak a WU és CSAK, hogy eljön egy Wu-fam (!) tag (tehát nem Clan tag) tol egy mondjuk közepes show-t, közben vagy tucatszor mondatja el, hogy Wu-Tang, Wu-Tang, meg Wu-Tang Clan ain't nothin to fuck with és a közönség még 13. alkalommal is üvölt, meg őrjöng annyira örül.

A végén lehetett venni cd-t, sőt alá is írta, meg fényképet lőni közösen, nagyon közvetlen ember az tuti.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogg-n-roll.blog.hu/api/trackback/id/tr255797995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása