Online playlist

doggfather's

doggfather's

(koncertajánló) Jeru the Damaja - Kolor - 2013. 12. 02.

2013. december 02. - doggfather

1479082_458140234290788_2099155069_n.jpg

 

"Úgysem tudjátok megállítani a prófétát! Gyertek inkább hétfőn a Kolorba csápolni és bólogatni, hiszen a következő Monday Session vendége nem más, mint Jeru The Damaja!

Jeru együtt nőtt fel a Gang Starr tagjaival Brooklynban, így nem volt túl nehéz beateket szereznie első két albumának szövegei alá. A 'The Sun Rises In The East' és a 'Wrath Of The Math' klasszikusok alapjait is Primo hozta össze, és mind a két lemez örökre bevésődött a hip hop aranykorszakának krónikájába. Egy igazi underground harcos, aki már a kilencvenes években szót emelt a mainstream előadók öncélú villogása és semmitmondó szövegei ellen.

Aztán a kétezres években még három korongot készített kisebb kiadóknál, úgy mint a 'Heroz4Hire', a 'Divine Design' és legutóbbi stúdióalbuma a 'Still Rising'. Az elmúlt időkben inkább európai producerekkel dolgozott együtt, most pedig éppen megjelenésre vár legújabb, 'The Hummer' című anyaga, amin olyan neves figurák közreműködnek, mint Pete Rock, JuJu vagy Premier, de a Large Professorral közös 'Solar Flares' már le is tölthető.

És hogy hol tart a cucc és mit gondol a mester a mai himihumi formákról? Ezt talán majd kérdezzük meg tőle hétfőn..


Egy újabb hip hop legenda a Monday Session-ön!

JERU THE DAMAJA (NY/USA)
DJ NARA, DJ QUICK
FAZ & MR.MSTRS

belépő: 1000Ft"

 

Az esemény facebook oldaláról másolva.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogg-n-roll.blog.hu/api/trackback/id/tr655667344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása