Online playlist

doggfather's

doggfather's

(beszámoló) LLOYD BANKS (G-UNIT) @ OSG 15

2014. szeptember 07. - doggfather

Tökéletes buli egy ezresért.

10590481_708066195895082_2623790541324774589_n.png

Tegnap megvolt a 15. OSG aminek a fő fellépője Lloyd Banks volt, a G-Unit egyik tagja, és sikerült eljutni rá.

Maga az OSG egy nagyon színvonalas rendezvény, a műjégpályán rendezték meg, ahogy tavaly is, és nem csak, hogy szép helyen van, és jól van megszervezve, de igen igen látogatott is, tegnap is ezresekben lehetett mérni a nézőket. Több kajálda, étellel és itallal, a rendezvények van saját mercsandájsza (hivatalos pólók, sapkák), tágas szellős, nem zavarja egymást senki igazából. Amolyan igazi fesztiválhangulat volt, amit a szemerkélő eső se tudott elrontani. Ha lehet egy bulin a helyre csillagos ötöst adni, akkor az OSG-re nyugodt szívvel meg lehet tenni.

Egész napos extrém sport rendezvény volt, 2 színpadon folyamatos fellépésekkel, mi ezek közül csak a végét kaptuk el Akkezdet és a Hősök produkcióit. Mind a két csapat nagyon nagy sikert aratott a közönség skandálta a számok jó részét, igazi michaeljackson volt mind a két banda. A Hősök után volt az eredményhirdetés, több kategória főbb helyezettjeit sorolták fel, és tapsolták meg. A közönség rendkívül befogadó volt, és idén nem hagyták el annyian a helyet a Hősök után, mint tavaly az MOP előtt.

Nem csak a hangosítás, a színpadtechnika, de a pontosság is kiváló, nem egészen 5 perccel 21:00 után már el is kezdődött a koncert. öröm volt látni, hogy lehet pontosan is kezdeni egy hip hop koncertet is nem csak 3-4 órás késéssel.                                                                                              

Lloyd fellépése uszkve 30 perces diszkó hakni volt. Eltolta a slágereket, sajátjait és a G-Unit nótáit is, folyamatosan vetkőzött, a közönséget érezte, sőt ügyesen hergelte. Kicsit rosszul esett, hogy amolyan fél playback volt, nem egy számnál tisztán lehetett hallani a refrént a lejátszóból amire Banks rárappelt.

A show vége felé leütött egy biztonsági őrt, megtaposta a hangfalakat és elhajította a mikrofont, szóval úgy csinált, ahogy egy nagyon rosszfiú A listás gengszter előadó.

Így, hogy mindössze egy ezres volt a beugró, hogy pontosan kezdett (khm, meg lehet ezt szervezni rendesen is, ugye NADÍR?!) még ezt a haknit is pozitívan nyugtáztak a koncert után.        

A bejegyzés trackback címe:

https://dogg-n-roll.blog.hu/api/trackback/id/tr576674827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása