Online playlist

doggfather's

doggfather's

(koncertbeszámoló) Edo G & Reks 2013. 06. 10.

2013. június 11. - doggfather

Egy szóval: Hatalmas volt a buli!


Nah jó, ez nem egy szó volt, hanem egy mondat, de akkor is.

A hely: kicsi volt, de legalább telt ház, olyan max 100-120an lehettünk, de aki ott volt az nagyon élvezte, értette a show-t.

Mercsandájsz nem volt, ezt nehezményeztük. Egy olyan felső ami Edo-n volt simán elfért volna nálam is ha lehet venni. (Edo G Europian tour 2013)

Buli: Előzenekarként dj volt, aki valamiért sok Snoop & Dre nótát tolt, ami nem baj, itthon nem megszokott ennyi belőlük, csak nem egészen volt világos, hogy miért nem valami bostoni cuccal melegít?! Kevéssel a kezdés előtt már átment valamilyen elektro-hiphop trip-hop és hagyományos rap zene mash up-kombóba ami meglepő volt, de tetszett.

A buli éjfélkor kezdődött magyar fellépőkkel és mondjuk erről inkább csak ennyit, mert így mondom róluk a legjobbat.

Egy után (nesze neked korai kezdés, és utána kellő pihi a munka előtt) jött be Reks aki kábé háromnegyed órát, ötven percet tolt, tele energiával a közönséggel nagyon jól kommunikálva, és egy olyan tribute résszel, hogy ilyet még nem láttam. RIP-eltette a közönséget Pac-ra, Pun-ra, Big L-re (és még valakire, de nem emlékszem, bocsi) majd tolt 1-1 verzét mind 1-1 híresebb nótájából. Ez nekem nagyon bejött, nem csak a sablonos RIP kiabálás, kiabáltatás és kész.

A két fellépő között nem volt max 5 perc és jött Edo G. Hát ez a forma is zseniális, látszik rajta a 20+ év rutin amit a szakmában tolt. Nagyon tetszett, hogy minden lemezéről adott elő valamit, és visszafelé haladt 2013tól. Az ő fellépését Guru szelleme lengte be, de ez is jót tett a bulinak. Az a történet, hogy az ük ük nagyanyja innen származott és ő hazajött nagyon jó volt, de el tudom képzelni, hogy minden városban elmondja. Ő is tolt 50 percet legalább, majd a végén Reks-et hívta vissza és toltak egy közös számot is.

A dj a Snoowgoons dj-je volt aki nagyon jó volt szintén, látszott rajta, hogy élvezi amit csinál. Edo azt mondta, hogy b.sszunk a munkára, sulira maradjunk afterezni velük, de sajnos nekünk el kellett jönnünk.

Közönség: le a kalappal mindenki előtt, mert bár kevesen voltunk, de megmutattuk milyen a magyarokistene. Amin mondjuk kacagtam, hogy a csajok tekeregtek végig (az összes, és meglepően sokan voltak rapbulihoz képest, és sok volt köztük a nagyon jó csaj is ez mondjuk nem lenne baj a jövőben se), de mikor egy egy bátrabb férfitársam odament, hogy táncol velük, vagy ismerkedne vagy akármi akkor mindenkit lepattintottak.

Képek és videók később én nem szoktam csinálni, és még lopnom kell valahonnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://dogg-n-roll.blog.hu/api/trackback/id/tr125355130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása